2020 március 5 - http://www.hidageneraciokkozott.hu/

Tartalomhoz ugrás
Megérkeztél! Minden rendezvényünk ingyenes! Köszöntünk honlapunkon!
„Híd a generációk között” a TOP-7.1.1-16-H-ESZA-2019-00405 számú projekt
Megalakult!!!  Senior Zenés - Revüszínház
Kedves Seniorok, Barátaink, Ismerőseink!  

Ezennel útjára indítjuk ezt a kezdeményezésünket, amelyhez nagy örömmel vesszük csatlakozási a szándékotokat, javaslataitokat, aktív részvételeteket!  
A Híd a Generációk Között egyik kiemelt célja, hogy az új generációnak megmutassuk az életünk legszebb értékeit, az élményeinket. Az élet a legnagyobb színház, aminek eddig csak egy előre megírt darabban a szereplői voltunk, mostantól mi írjuk a darabokat és mi is fogunk másképpen szerepelni benne.
Most az “asztalra csapunk” és nem engedjük, hogy többet hibázzatok, kedves fiatalság! A Ti jövőtök a legfontosabb küldetésünk volt, a legfontosabb küldetésünk a jelenben és lesz a jövőben is. Az élet most újra Színpadra szólít minden “senior tanárt”, hogy megmutassuk mit is ér az a rengeteg tapasztalat, amit nem a sírba, hanem világsikerre viszünk.
Kedves Senior Társaink! Most mindannyiunk tudására, tapasztalatára és élményére nagy szükségünk van! Álljunk újra csatasorba és hozzuk helyre a kilátástalan jövőt, mégis viccesen szórakoztatva a Fanlandiai színházban, ahol most mi játszunk az élettel és az évek tapasztalataival!
Ebben segítségünkre van két olyan rendező és koreográfus, akik már bizonyították, hogy tudják merre van a siker útja. ….Most velük fogunk végig sétálni rajta.


Addig is gyűjtsétek a sztorikat, amiket szívesen eljátszanátok a nagy, vagy kis színpadon, ezáltal élményeiteket és tanításaitokat is halhatatlanná téve! A halhatatlanok színházának most mindannyiunkra szüksége van! A terv további része, hogy részt veszünk egy Fanlandiai ifjúsági tábor tervezésében, lemodellezésében és építésében, a gyerekekkel, unokákkal együtt. Témák – Élmények – Hibáink Iskolája -Gyermekkorom nagy kalandjai -  Első csók - Első szerelem - Hogyan ismertem meg nagyapátokat és
nagymamátokat - A nagy poénok kocsmai, munkahelyi, viccmesélő
jelentek, szeretett verseim, dalaim – minden, amit szívesen
megosztanál. Írásaitokat, ötleteiket várjuk:

A rendezvényen való részvétel ingyenes.

Szervező és védnök: Barabásné Soltész Éva elnökasszony
Elérhetőség: Szigyártó Magdolna, 06309748765   szigyartomagdi@freemail.hu

Szervező: Fejér Megye és Székesfehérvár Megyei Jogú Város Nyugdíjas Baráti Egyesülete,  „TOP-7.1.1-16-H-ESZA-2019-00405 számú projekt

Videók a rendezvényről:
A plakát letöltéseét a képre az egér jobb  gombjára kattintva a felugró ablakban válaszhatod:
Flag Counter
Vissza a tartalomhoz